nya skor!

Yey har fått mina nya snygga skor nu från have2have :D så jävla snygga !
och nästa gång jag får pengar, vilket borde bli om några dagar, så ska jag köpa ny mobil! är su fruktansvärt less på min telefon så fyfan.  Fast kan ju bero på att jag tappa den i vattnet i somras? haha.
Just nu sitter jag och kollar på BigBrother med Oskar,
Idag har de inte hänt så mkt, va ute och gick en vända förut :)  Har gjort fläskfile och potatis räfflor ? eller va fan de heter :p sen god grädde/soja sås och beasås <3 så jäääkla gott, sen en massa majs på de ;)
En bild på skorna, har inte hunnit tagit någon än så lånar från internet ;)

Godmorgon!

Vaken sjukt tidigt idag, Vakna strax efter 8 , Men tog ju min sömntablett vid 9 tiden så somna strax efter 10 :) skönt att somna tidigt :) brukar somna efter 12-1 annars på natten :P
Just nu sitter jag och kikar på peak season på MTV och väntar på att Sabina ska vakna så hon kan komma och hämta mig:) ska hjälpa henne flytta till nya lägenheten sen ska jag in på Orsa bostäder och prata med dom, leta lägenhet i Mora först men sen ändra jag mig, tror inte riktigt jag vill bo i Mora, Finns ju mest bara idioter där, ändrar  jag mig så är det väl bara att flytta :)
Sov utan bby inatt, Så ensamt att sova utan pojken men rätt skönt ändå att ha sängen helt själv, eller ja jag hade ju Zita här inatt , mysigaste hunden!
Men nu ska jag kanske kamma till mig så jag ser skaplig ut iaf ;)
haha hörs!

Just nu!

Tar en promenad i finvädret!

13 mars

Jaa besiktningen gick inte så bra, men pappa hade då rätt om dom förra tvåorna, han sa nget om dom, men fick dock nya tvåor -.-  lite löjliga faktist, 1 va iaf för att jag inte hade varningstriangeln med mig -.- så ska komma ihåg den nästa gång!
håller på att letar lägenhet just nu, :) får hoppas jag hittar en bra snart ;)
skriver kanske mer sen ;) beror på om de händer nå spännande idag :)
ah juste tog hål i örat igår också ;) så nu har jag ett till :D nice , trodde aldrig jag skulle våga men de gjorde jag :D

Kladdkaka!

Japp jag har gjort kladdkaka :) va ett tag sen jag åt de faktist, och blev så sugen så jag gjorde en :)
just nu sitter jag och väntar på hjärtat att han ska komma hit från orsa, och han har med glass som v ska äta till kladdkakan :) mums! mysa till en film :)
har beställt besiktingstid i vansbro, men tänker inte säga vilken bil ;) lär ni ju se iaf om den går igenom ;)
Men kan då säga att pappa vart skapligt arg när han kolla på "rostskadorna" som vi fick 2or på,, va inge fel alls :P
eller ;)

5 mars

my blog sucks,
haha känns som jag uppdater sååå ofta, är snart en månad sen?  men har varit hemma hos sabina för de mesta och gosat med henne,
Har varit ute varje helg, Bowlingen i orsa båda helgern faktist, Och kul va de eller jaa händer väl skit varje gång man är full men ja förutom de så va de kul :)
har hittat en ny favorit drink också,
Orgasm heter den ;) och är sjuuukt god! drack upp den på 2 sek! lovar!, nej men tyckte jag bara hann beställa en så va den slut. :)
har hänt mer för kul då?
jo jag har ju köpt ny säng, ny koppling till 940in , köpt massa små skit man behöver och inte behöver ;)
och i fredags gick jag lös inne på gina och köpte 5 nya linnen i olika färger, Mina favorit linnen ;)  nya underkläder passa jag också på att köpa :)  har också beställt nytt löshår :)
och nu börjar pengarna ta slut haha känns lite jobbigt ;)
Och sabinas misse har fått kattungar :D så jädrans söta :D<3
Men nu ska jag fixa naglarna och kika om de finns nå nytt vampire diaries avsnitt ute ;)
hörs :D
Vill köpa rött löshår <3
RSS 2.0