filmkväll

sitter hemma hos rosén med älskling och stegervall :) tittar på the experiment och äter gott tikk :) imorn ska jag hem och följa med mamma ut i skogen med hundarna :) plocka lite bär :) sen vet jag inte om jaf ska tillbaka till oskar eller om jag sover hemma :)

Älvdalen

Har haft en riktigt rolig helg i Älvdalen med dom bästa :)
Fredagen åkte jag dit med Kenneth barro Jonas och sofia väldigt lyckad kväll tycker jag :) träffa älskling också som åkte dit med svennar :) lördag så va jag chaufför åt Kenneth barro och Oskar. Träffa hur många underbara vänner som jag inte träffat på ett tag. Mina underbara flickor!:) idag blir de lungt. Nyss lagat mat åt mig Kenneth och barro :) härligt att dom tycker om maten jag har lagat den här veckan. De gör de mkt lättare att fortsätta :)

Skogen

Har haft en underbar dag/kväll i skogen med Oskar kenneth och Barro, och hundarna såklart :) åkte vid halv 4 tiden och kom tillbaka för 30 minuter sen kanske?
pojkarna har fiskat och jag och Barro har busat med hundarna, Hur skoj som helst :) och härligt att va ute i skogen :)
just nu sitter jag och Barro i soffan och tittar på tv, hur slöa som helst haha! , men skapligt trött blir man efter bara någon timme i skogen, så blir nog att sova tidigt ikväll ;)

motion

Har varit ute på en 54 minuters promenad med hundarna :) Kenneth, barro och Oskar följde med också :) brände 224 kalorier :) känns så skönt att jag har kommit igång med det här :) enda jobbiga är väl att jag får äta så lite portioner. Men vänjer väl mig sen : nu ska jag ta en dusch sen llägga mig :) god natt!

huvudvärk!

Fyfan har världens jävla huvudvärk . Har tagit värktablett men den hjälper inte.
Har nyss kollat på film. Battleship . Såg den för någon dag sen men hjärtat hade inte sett den så kolla på den igen med han. Och den är ju så bra så de gör ju inge ;)

Kollar på monster insider Me på Discovery. Mask som äter upp en killes ansikte. Mysigt. Iaf så ska jag lägga mig efter de. Och hoppas på att huvudvärken försvinner tills imorn .
God natt puss !

ny telefon!

Sitter och kollar på film med hjärtat hemma hos mig. Har inte bloggat på länge för de har hänt rätt mkt skit. Men nu är de på bättringsvägen så kommer nog bli bättre uppdatering. Plus att jag har ny telefon så kan blogga från den också :)
RSS 2.0